Elikkäs ensimmäinen kokoontuminen on 12.9. Annin luona (kartantapainen sählinki) siis perjantaista lauantaihin ja ehkä jopa sunnuntaihin, eli jos tahtoo jäädä yöksi niin voi ottaa makuupussin ja muita tarpeellisia härpäkkeitä mukaan. On meillä varmaan täälläkin makuupusseja, mutta helpompaa jos kaikilla on suunnilleen oma.

Ja ohjelmassa olisi perjantaina yleistä sähellystä, larppien ja pöytäpelikampanjoiden suunnittelua ja liian myöhään valvomista. Varmaan kaalirinkikin ja norjalainen jalkaleikki (eli r'lyehiläinen lonkeroloukku) sekä läppäleikki jos joku jaksaa. Heehee. Myös larppivaatteita voi testailla jos ehtii.

Lauantaina varmaankin lähdetään Savonlinnan torille viettämään teekutsuja keskiaikaisissa vaatteissa. Keksejä ja muuta sälää pitää hommata, joko ostaa tai säheltää porukalla. Ei varsinaisesti mikään larppi kyseessä, mutta kunhan biletetään larpparityyliin. Toivottavasti näkyy sitten paljon tuttuja.

Sunnuntaina katsotaan että mitä jaksaa tehdä ja ketä on jäljellä ja ketkä on hengissä. Ei välttämättä kovin moni. Varmaan kirjoitetaan nettiin mitä ollaan tehty ja mitä suunnitellaan seuraavaksi (jälkien siivoamisesta ei puhuta mitään).