Kotisivujen perusteella voisi melkein päätellä viime aikojen hiljaiselosta, että armas pieni seuramme olisi esimerkiksi kuollut tai kuopattu. Niinhän sitä useimmille pienille ropeprojekteille käy, etenkin jos niitä johtamaan asetetaan muuan nimeltämainitsematon ihmilö. Innostus alkaa valtaisana, tehdään kotisivut ja vannotaan kiskoa kuu taivaalta valaisemaan peli-iltojamme eeppisessä pimeydessä, mutta kahden päivän päästä kukaan ei muista että ai niin, meillähän oli suunnitelmia.

Mutta ei suinkaan. Ei maailma niin helposti meistä eroon pääse.
Olemme olleet jotakuinkin underground-aktiivisia, mutta nettiin ei ole pahemmin päivitelty suunnitelmia (mistä syystä tosin suurin osa niistä onkin kadonnut, mutta ei se mitään. Dawid Bowie -skitsofrenia ei ole unhoittunut minnekään.)
Ensi huhtikuussa on mahdollisuus, ellei esimerkiksi kesällä Ruotsin peleihin pääse, osallistua Annin, Panun sekä Iivon mukana Raaseporin linnassa pelattavaan minipeliin. Peli on keskiaikafantasiaa, joka pohjautuu länsinaapurissa pelaamaamme Ödesväv-larppitrilogiaan, mutta siihen tehdään liuta uusia hahmoja ja näin siis myös ulkopuoliset voivat osallistua. Lisätietoja saa kysellä vaikkei PuRoon kuulu, koitamme vastata parhaamme mukaan.

Viime torstaina lähti käyntiin ensimmäinen pöytäkampanjamme, Myrskyn aikaan pohjautuva koska kaikkia aloittelevia pelaajia on oitis varoitettava Mike Pohjolan olemassaolosta. Aikaisempia pelejä lähinnä knääpiöille johtaneena sanoisin, että alku oli vallan mainio, pistitte minut töihin säveltämään juoneen vaikka mitä jännää enkä missään vaiheessa pääse keksimään valmiita ratakiskoja, joita pitkin peli kulkisi. Krhmh, vaikka kaikki eivät ihan aktiivisimmillaan osallistu ja tietyillä tahoilla munchkaaminen ja piirojen kutsuminen näyttäisi olevan muiden pelaajien pelikokemusta tärkeämpää [/vihjaileva vihjailu]. Mutta kyllä se siitä, kunhan kaikki pääsevät kunnolla sisään ideaan ja hahmoihinsa. Tosin hankaloittaa se, että pääasiassa joudumme soveltamaan peliaikamme välitunneista ja turhuuksista, pitäisi kokoontuilla kouluajan ulkopuolella.

Lopuksi vielä ilmoituksellinen tiedote-ilmoituksellisuus: seuraava kokoontumisemme on näillä näkymin ensi vuoden ensimmäinen viikonloppu perjantaista lauantaihin, ellei satu jotain häiritsevää. Se on myös melko varmasti Peikkolassa.